Stijlvol wonen met een professionele wooninrichting

In een gemeubileerde studio voel je je meteen thuis. De vloer is al gelegd, de gordijnen hangen er al en zelfs je bed staat al voor je klaar. Zo wordt huren wel heel zorgeloos en comfortabel! Je geniet hier dagelijks van de kwalitatieve en stijlvolle meubels die zorgvuldig zijn uitgezocht voor een zo optimaal mogelijk gebruik van deze compacte studio. De meubels die je hier op de foto’s ziet, zijn daadwerkelijk de meubels die je in de studio zult aantreffen. Deze foto’s zijn gemaakt in een ingerichte modelwoning. De televisie, planten, kunstwerken en andere accessoires horen niet bij de inrichting en kun je dus naar eigen smaak toevoegen. Voor het gebruik van de meubels betaal je borg. De hoogte van de borg is nog niet vastgesteld.

Studio type C is een open studio. Daarom is er bijvoorbeeld heel slim gebruik gemaakt van een prachtige room divider om een aparte slaapruimte te creëren. Daarnaast hebben professionele interieurontwerpers de ruimte zó ingedeeld dat je een zithoek, eetkeuken, thuiswerkplek en voldoende opbergruimte hebt.

Modern meubeldesign met warme kleuraccenten

De inrichting van de studio doet Scandinavisch aan, met meubels in blank hout en wit. De accenten in warme kleurtinten geven het geheel een gezellige en warme uitstraling. De studio wordt verhuurd inclusief bedopstelling met lattenbodem en matras, die middels de roomdivider (tevens televisiekast) stijlvol uit het zicht wordt onttrokken vanuit de zithoek. De zithoek is compleet met een 2,5 zits zitbank en een fauteuil, je drankje zet je op de gezellige salontafel of bijzettafel. Op de vloer ligt een mooi carpet in warme tinten. Bij de keuken is een ronde eettafel inclusief stoelen geplaatst. Ideale plek voor je kick-start ontbijt of gezonde lunch! Daar tref je ook een linnenkast, die een dubbelfunctie als kapstok bekleedt. Last but not least is er gedacht aan een compacte werkruimte, precies groot genoeg voor jou en je laptop! Je zit hier aan een fijn bureau met direct ernaast een handige en hippe boekenkast, waar je eenvoudig je werk, boeken of apparatuur opbergt. Ook fijn: de studio is al voorzien van verlichting. Je hebt een vloerlamp, bedleeslampje, plafondlamp en een hanglamp.

Gemeubileerde studios met
professionele inrichting:
stijlvol en slim
Gestoffeerd: inclusief vloer en gordijnen
Comfortabele zithoek:
bank, fauteuil en salontafel
Complete keuken:
eettafel met stoelen en inbouwapparatuur
Slimme opbergruimte:
roomdivider, linnenkast en boekenkast
Heerlijk bed:
riant matras en praktische opbergruimte