Praktische inrichting in een stijlvolle kleurstelling

In een gemeubileerde studio voel je je meteen thuis. De vloer is al gelegd, de gordijnen hangen er al en zelfs je bed staat al voor je klaar. Zo wordt huren wel heel zorgeloos en comfortabel! Je geniet hier dagelijks van de kwalitatieve en stijlvolle meubels die zorgvuldig zijn uitgezocht voor een zo optimaal mogelijk gebruik van deze compacte studio. De meubels die je hier op de foto’s ziet, zijn daadwerkelijk de meubels die je in de studio zult aantreffen. Deze foto’s zijn gemaakt in een ingerichte modelwoning. De televisie, planten, kunstwerken en andere accessoires horen niet bij de inrichting en kun je dus naar eigen smaak toevoegen. Je betaalt bij het huren van een gemeubileerde studio een borg voor de meubels. De hoogte van de borg is nog niet vastgesteld.

Studio type B1 is een studio met een semi afgesloten slaapruimte. Daar tref je natuurlijk een heerlijk zacht bed, maar er is ook een plekje gemaakt voor een bureau. Ideaal voor het thuiswerken! Daarnaast hebben professionele interieurontwerpers de studio zó ingedeeld dat je een zithoek, eetkeuken, en voldoende opbergruimte hebt.

Comfortabel slapen, werken, eten en ontspannen in je eigen studio

De inrichting van de studio doet Scandinavisch aan, met meubels in blank hout en wit. De accenten in warme kleurtinten geven het geheel een gezellige en warme uitstraling. De studio wordt verhuurd inclusief bedopstelling met lattenbodem en matras, semi-afgesloten slaapkamer is geplaatst. Het bed is heel slim voorzien van opbergruimte aan de onderzijde. Tegenover het bed staat de linnenkast met daarnaast het bureau. Zo heb je een fijne dedicated werkplek voor thuiswerken, studie of hobby. De woonkamer is ingericht met een stijlvolle zithoek, compleet met een 2,5 zits zitbank en een fauteuil. Aan een plek voor je drankje is ook gedacht, je hebt een salontafel en een bijzettafel. Op de vloer ligt een mooi carpet in warme tinten. Bij de keuken is een ronde eettafel inclusief stoelen geplaatst. Ideale plek voor je kick-start ontbijt of gezonde lunch! Last but not least is het appartement ook al van verlichting voorzien. Je hebt een vloerlamp, bedleeslampje, plafondlamp en een hanglamp.

Gemeubileerde studios met
professionele inrichting:
stijlvol en slim
Gestoffeerd: inclusief vloer en gordijnen
Comfortabele zithoek:
bank, fauteuil en salontafel
Complete keuken:
eettafel met stoelen en inbouwapparatuur
Slimme opbergruimte:
roomdivider, linnenkast en boekenkast
Heerlijk bed:
riant matras en praktische opbergruimte