YOURS in vogelvlucht

De huurappartementen van Yours zijn onderdeel van een groter geheel: Campus Yours. Een moderne en duurzame woonomgeving voor ambitieuze starters en zelfstandige studenten. In het project komen duurzaamheid en elegantie mooi samen. De onderdelen van het gebouw variëren in hoogte, vorm en gevelkleur. Hierdoor krijg je het gevoel van zo’n typisch Leids rijtje scheve huizen, maar dan net een maatje groter. En recht. Er komen 4 woningblokken, met daartussen ruimte voor water en groen. De woningen die verhuurd worden zijn onderdeel van blok A. Op de onderstaande vogelvlucht impressie is dat het blok linksboven. Hierop staat aangegeven waar de deelgebieden Ektor, Phaedra en Callisto staan.

In totaal bestaat blok A uit vier delen, waarvan er drie via deze website worden verhuurd. Ieder deel heeft een eigen entree, lift, trapopgang en fietsenberging. Daarnaast worden er ook faciliteiten gedeeld, zoals de ondergelegen parkeergarage en de gemeenschappelijke binnentuin die bovenop het parkeerdek wordt aangelegd. Op de begane grond van Phaedra is ook een commerciële plint van ongeveer 400 m². De invulling daarvan blijft nog even een verrassing.

Binnen YOURS komen verschillende soorten appartementen beschikbaar. Houd je het graag compact en overzichtelijk? Dan is een studio echt iets voor jou. Of ga je samenwonen met je lief en kun je wel wat extra ruimte gebruiken? Ook dan vind je precies wat je zoekt.

PHAEDRA
> 7 verdiepingen
> 140 studio's
> 38 - 49 m²
> Huurprijs vanaf € 680,- p.m.
100% VERHUURD
EKTOR
> 7 verdiepingen
> 128 studio's
> 7 tweekamerappartementen
> 13 driekamerappartementen
> 35 - 82 m²
100% VERHUURD
CALLISTO
>16 verdiepingen
> Studio's & appartementen
> 40 - 77 m²
Meer informatie

Duurzaam wonen

In YOURS woon je lekker duurzaam. De woningen zijn all-electric, waardoor er dus geen gasaansluiting meer nodig is. Hiermee draag je bij aan een vermindering van het verbruik van fossiele brandstoffen. De appartementen zijn zeer goed geïsoleerd, en voor de verwarming en energieopwekking wordt gebruikgemaakt van een combinatie van een warmtepompboiler, een warmte-terug-win (WTW) ventilatiesysteem en zonnepanelen voor de algemene voorzieningen. Er is ruimte voor natuur gelaten in het ontwerp, niet alleen in de directe omgeving maar ook door de binnentuin die op de parkeergarage wordt gebouwd. Zo ontstaat er een sfeervolle en fijne woonomgeving voor jou en je buurtgenoten.

Samen ontspannen in de binnentuin

Geen onkruid wieden en eindeloos met gieters water sjouwen tijdens een hittegolf, maar toch genieten van een fijne groene zitplek bij je studio of appartement? In Yours kan het. Op het bovendek van de parkeergarage wordt namelijk een fijne binnentuin aangelegd voor gezamenlijk gebruik. Deze binnentuin is alleen bestemd voor de bewoners van Yours en natuurlijk hun bezoekers. Doordat de binnentuin aan de ene zijde volledig door het gebouw wordt afgeschermd en aan de andere zijde verhoogd is ten opzichte van de openbare ruimte, ontstaat er privacy. Een heerlijk plekje om met een coffee to go bij te praten, even rustig te bellen of een goed artikel te lezen dus.

Het gemak van huren

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. Je hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En je woont in een duurzame woning met een comfortabel woonklimaat, zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, lekker overzichtelijk dus! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor je klaar om het te repareren. Wil je graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij jou. Je hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van je hobby je werk maken? Hoe je je geld ook besteedt, in YOURS woon je in een levendige wijk waar je ontspannen thuiskomt.