Op avontuur in de stad van ontdekkingen

Leiden is een levendige en charmante stad, die met haar prachtige bouwwerken, schattige grachtjes en parmantige bruggetjes snel je hart verovert. Studenten, expats en cultuurliefhebbers maken samen de stad. Muurgedichten, gezellige hofjes en volle terrasjes geven deze bewoners een gezicht. Leiden is ook de perfecte stad om samen met vrienden te ontdekken. Of dat nou per boot over de grachten is, met de fiets of met een ludieke groepstour. Het rijke studentenleven zorgt voor een uitgebreid uitgaansaanbod. En ben je toe aan een momentje van rust? Dan woon in YOURS op de goede plek, om de hoek van je appartement ligt Polderpark Cronesteyn. Dit park is speciaal ingericht als ontmoetingslek en rustpunt. Favoriete boek mee, en even ouderwets ontspannen.

Vervoer (auto, fiets, openbaar vervoer)

Je woont hier op de perfecte plek. Precies in het midden tussen een mooi natuurgebied en het centrum van Leiden. In vijf minuten fiets je al naar hartje Leiden, waar je kunt genieten van een heerlijke middag shoppen in een monumentaal decor of een heerlijk avondje uit. Eigenlijk heeft Leiden alles wat je nodig hebt. En dat op een compacte en charmante manier. Het best reis je in Leiden te voet of met je eigen fiets, skateboard of step. De smalle monumentale steegjes laten zich minder goed lenen voor autoverkeer. Moet je toch eens wat verder weg? Ook dan heb je opties genoeg, want NS station Lammenschans is om de hoek. Hier stap je op de trein naar Leiden Centraal of Utrecht Centraal. Als je een autobezitter bent, kun je via de Lammenschansweg naar de N206 voor een aansluiting op diverse snelwegen.

Blokje om voor de boodschappen

Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet ver. Met je tas over de schouder even naar de Plus Lammenschans is het maar en paar minuten lopen. Iets verder tref je een Albert Heijn XL, Lidl, en diverse internationale supermarkten. Geen zin om zelf te koken? Centrum Leiden barst van de gezellige restaurantjes. Dus voor een lekkere lunch of uitgebreid diner heb je het daar voor het kiezen. Tijdens je verhuizing hoef je je niet druk te maken om een vergeten rolletje schilderstape of een pak laminaat te weinig, want er zijn diverse bouwmarkten vlakbij je huis. Er zijn diverse sportvoorzieningen in de directe omgeving zoals een fitnessschool, maar een rondje hardlopen door Polderpark Cronesteyn kan natuurlijk ook.