Even binnenkijken in een modelwoning

Je bent vast heel nieuwsgierig hoe jouw appartement in Yours er uit kan komen te zien nadat jij aan de slag bent geweest als interieurdesigner. Omdat je op de bouw niet zomaar even langs kunt komen, hebben we een modelwoning voor je ingericht en gefotografeerd. Zo krijg je een goed beeld van de ruimte, en van hoe de woning is afgewerkt. De woningen in Yours worden opgeleverd met neutraal behang op de wanden, wit spuitwerk op het plafond en tegels in de badkamer. De woning wordt zonder vloer opgeleverd. Je kunt dus als huurder zelf een vloer (laten) leggen, en je mag de wanden naar eigen smaak verven of behangen. Houd er wel rekening mee dat je de woning in oorspronkelijke staat moet terugbrengen als je gaat verhuizen. De beelden op deze pagina zijn echte foto's van een modelwoning. Het gaat hier om een studio met een gedeeltelijke tussenwand, waar in deze woning met een gordijn een tweedeling tussen woon- en slaapkamer is gemaakt. Er zijn ook studio's beschikbaar die één open ruimte hebben. Kijk voor de precieze indeling van de studio, de opstelling van de keuken en inrichting van de badkamer op de plattegronden zodra deze beschikbaar zijn.

Culinaire hoogstandjes

Jouw appartement in Yours is volledig uitgerust met een moderne open keuken met geïntegreerde apparatuur. Tijdens het bereiden van je vegan lunchbroodje of luxe driegangendiner word je bijgestaan door een inductiekookplaat en een combi oven met magnetron functie. De afzuigkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasser maken de keuken compleet. Je hebt door de efficiënte indeling van de keuken lekker veel kastruimte, zodat je de pannencollectie en je servies fijn uit het zicht kunt opbergen. Zo ontstaat er een stijlvolle keuken die gezien mag worden!

Goede nachtrust

In Yours huur je een studio, een tweekamerappartement of een driekamerappartement. In je studio creëer je met een kamerscherm of grote kast een fijn plekje voor je bed. Of misschien kies je juist voor een praktische slaapbank, die overdag ook functioneel in te zetten is. Met een tweekamerappartement beschik je over een aparte slaapkamer. En als je een driekamerappartement kiest, houd je een slaapkamer over om je appartement helemaal aan te laten sluiten bij jouw levensstijl. Misschien heb je een thuiskantoor nodig, wil je graag extra ruimte voor je garderobe of juist een logeerkamer zodat je samen met je vrienden Leiden kunt ontdekken.

Badkamerplezier

Je dag begint goed in de mooi afgewerkte badkamer in je appartement in Yours. Op de vloer liggen stijlvolle vloertegels, de wanden zijn geheel betegeld met witte wandtegels. Zo ontstaat er een mooi tijdloos geheel dat je makkelijk aanvult met accessoires in jouw eigen stijl. Houd je het helemaal zen in zwart-wit, of voeg je juist een gezellig badmatje en een leuke plant toe? In elk geval geniet je van een comfortabele douche en heb je een wasbak en toilet. De exacte opstelling van de badkamer kan verschillen per appartement. Bekijk daarom de plattegronden van de appartementen van jouw voorkeur, zodra deze beschikbaar zijn.