Callisto: luxe wonen met het mooiste uitzicht

Callisto betekent “de mooiste”, en het is wel duidelijk dat het hier over het uitzicht gaat! Callisto beslaat namelijk grotendeels de hoogste verdiepingen zodat je kunt genieten van het uitzicht over de groene binnentuin of de moderne architectuur van de Yours Campus. Maar ook de elegante architectuur van Callisto zelf doet zeker niet onder in schoonheid. Met 16 verdiepingen, verspringende gevels en diverse kleurschakeringen is het een plaatje om te zien. In dit deel van Yours komen in totaal 135 woningen beschikbaar, deze zijn allemaal gestoffeerd. Dat houdt in dat er al een mooie vloer in ligt en er velours gordijnen hangen. Het aanbod bestaat grotendeels uit studio’s, maar er zijn ook een aantal driekamerappartementen met balkon beschikbaar.

Op de afbeelding onderaan de pagina kun je zien om welk deel van het gebouw het gaat. Hierop is Callisto uitgelicht. Het deel eronder en links ervan is Ektor, en aan de rechterzijde zie je Phaedra.

Gestoffeerd huren

De woningen in Callisto zijn extra luxe afgewerkt, en worden gestoffeerd opgeleverd. Handig, want dan hoef jij alleen nog maar je meubels en tandenborstel te verhuizen! Er ligt een luxe waterdichte licht eiken laminaatvloer. Dat is alvast fijn thuiskomen! Daarnaast is het ook duurzaam. Want als jij gaat verhuizen, kan de volgende huurder ook weer van deze kwalitatieve vloer genieten. Op de afbeelding hiernaast zie je een impressie van de vloer die in deze woningen wordt gelegd. De ramen zijn voorzien van velours gordijnen. Stijlvol, modern, en in een neutrale kleur. Heb je interesse in een gestoffeerde woning? Maak dan gebruik van de filter in de woningzoeker om het aanbod van gestoffeerde studio's en appartementen te bekijken.
Bekijk beschikbaarheid
135 studio's/appartementen
Bekijk het aanbod
Tussen de 40 en 77 m²
Complete Bribus keuken met ATAG apparatuur
Comfortabele badkamer met douche, wastafel en toilet
Gezamenlijke binnentuin op parkeerdek
Gestoffeerd
vloer + velours gordijnen