Laatste studio's te huur
Nu wonen, eerste maand geen huur

Ruim 400 appartementen en studio's verhuurd.
Wil jij nog kans maken op een studio? Zorg dat je er op tijd bij bent.
Inschrijven is nog steeds mogelijk. Oplevering staat gepland vanaf maart.

Bekijk het beschikbare aanbod
Phaedra
140 appartementen
100% VERHUURD
Ektor
149 appartementen
100% VERHUURD
Callisto
135 appartementen
95% VERHUURD

YOURS geeft je de vrijheid

YOURS geeft je de vrijheid - de vrijheid om een appartement te huren dat perfect bij jouw lifestyle past. Zoek jij de efficiëntie en het comfort van een luxe studio? Of willen jullie samen juist lekker de ruimte hebben? In YOURS vind je precies wat jij zoekt: maar liefst 423 huurappartementen, studio’s, twee- en driekamerappartementen van 35 tot 82 m2, verdeeld over drie deelgebieden. Je geniet van de groene omgeving van de gezamenlijke binnentuin en de waterrijke campus. Je fiets stal je in de inpandige fietsenstalling, en een aantal huurders van een appartement kan een privé parkeerplaats huren. De speelse architectuur, met hoogteverschillen, biedt mogelijkheden: wil je lekker ver uitzicht of woon je liever wat lager? Wat je ook kiest, wonen in YOURS is wonen anno nu: gasloos, energiezuinig en met een state of the art afwerking. De gebouwen worden gefaseerd opgeleverd, volgens de huidige prognose vanaf februari 2021.
Schrijf je in voor de kijkdag
Ideale ligging
De ligging, pal naast het MBO Rijnland aan de Lammenschansweg, kan niet beter: vijf minuten fietsen naar hartje Leiden, op een steenworp van NS-station Lammenschans en de natuur van Polderpark Cronesteyn aan je voeten. Even hardlopend of skatend je hoofd leegmaken, een cappuccino en biologisch broodje bij De Tuin van de Smid: lekker opladen voor de drukte van alledag. Je voordeur in de stad, je achterdeur in het groen - wat wil je nog meer? Leiden zelf ligt natuurlijk ook lekker centraal: waar je ook moet zijn in de Randstad, je bent er zo met het OV of de auto.

High-tech

Bij de ontwikkeling en de bouw van YOURS wordt gebruikgemaakt van de laatste technieken op het gebied van warmte- en energievoorziening. Jij woont straks gasloos en energiezuinig: prettig voor je portemonnee, goed voor het milieu. De afwerking van je appartement is ronduit eersteklas: moderne keuken, comfortabele badkamer, van alle gemakken voorzien. Zo kan jij je concentreren op wat voor jou belangrijk is: je werk, je vrienden, je vrije tijd.

Bekijk het aanbod